Det som började som ett enkelt verktyg för att hantera en författares testläsare har nu växt för att hjälpa mängder av skrivande människor. Idag är vi stolta att äntligen öppna dörrarna till BetaReader.io.

Det har gått ett halvår sedan vi släppte BetaReader.io som öppen beta, och lite mer än ett år sedan vi började testa vår första roman på plattformen (Fermis Filter av Alfred Ruth på Teg Publishing).

Sedan dess har tusentals författare, förlag och läsare testat manus via BetaReader.io, samtidigt som de gett oss värdefull feedback som hjälpt oss att utveckla plattformen till det den är idag: ett säkert och enkelt sätt att dela och förbättra bokmanus genom att analysera feedback och läsdata.

Nu har tiden kommit för att släppa BetaReader.io löst, och vi gör det med tre fantastiska abonnemang: Gratis, Standard och Pro.

Vill du också bli en Beta-Författare? Skaffa ett Standard eller Pro-konto innan den 26 april, så får du 10% rabatt om du anger koden LAUNCH i kupongfältet.